HvB in het Nieuws

5 jan, 2021

Uit de Gemeenteraad van 15 december 2020
* Opknappen Le Coultredreef
* Budget Bijvanck. renovatie openbare ruimte.
Lees hier het hele artikel uit de G&E

___________________________________________

Eén van de grote speerpunten van HvB lijkt eindelijk tot realisatie te komen. Wij hopen met iedereen bij opening in 2022 op deze hartenwens te kunnen te kunnen klinken!

___________________________________

De gemeentelijke balie in het Oude Dorp aan de Kerklaan kan volgens de burgemeester wel gesloten worden, maar Hart voor Blaricum raadslid Mieke Bakker zal dinsdag de raad voorstellen om toch een of twee dagdelen open te blijven. Zou de raad dit steunen? Luister mee online dinsdag 15 december tijdens de laatste raadsvergadering van 2020.

__________________________________

Onze HvB fractievoorzitter Willem Pel krijgt complimenten voor zijn optreden in de raad. Den Haag kan het beleid mooi bedenken en uitvoering bij de gemeente neerleggen, maar dan hoort daar ook een grotere zak geld bij. De koek is op en Hart voor Blaricum roept op tot regionale actie om de problemen van uitvoering WMO terug te geven bij de beleidsmakers in de regeringsstad. Uit Gooi- en Eemlander 5-12-2020

________________________________________

Zelden kreeg een wethouder Financiën zoveel complimenten over de gemeentelijke begroting, maar Anne-Marie Kennis is er dan ook in geslaagd om in zelfs deze tijden van crises een sluitende begroting te presenteren. Een goede start voor de nieuwe gemeenteraad om in 2022 aan te treden noemde fractievoorzitter Willem Pel dat. Maar we zijn op onze hoede, want genoeg onzekerheden komend jaar met WMO, Corona en de implementatie van de Omgevingswet.