Wethouder Kennis ontvangt ‘Beste Bestuurder-certificaat’

1 jun, 2024

Op dinsdag 22 mei ontving Anne-Marie Kennis tijdens de collegevergadering het Beste Bestuurder-certificaat. In aanwezigheid van alle collegeleden, de burgemeester en de secretaris reikte Jochem Hoogeboom van Necker dit bijzondere certificaat uit.
Anne-Marie werd begin dit jaar door haar collega-bestuurders genomineerd. Sinds 2014 organiseren Binnenlands Bestuur en Necker samen de jaarlijkse verkiezing van de Beste Bestuurder. Lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers maken in de eerste ronde van de verkiezing een selectie van bestuurders. In de tweede ronde bepalen stemmers wie het certificaat ontvangt.
Op het certificaat staat: “Wethouder Kennis wordt geprezen als iemand die zich hard maakt voor alle inwoners van Blaricum. Haar deur staat altijd open en ze handelt met een grote kennis van zaken. Stemmers noemen haar dan ook betrokken, eerlijk en toegankelijk. Daarnaast wordt ze gecomplimenteerd met haar vaardigheid om moeilijke onderwerpen op een heldere manier samen te vatten.”